Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

resident evil-zánik

Nastal konec světa. Pokusný T-virus, vyrobený společností Umbrella, byl vypuštěn do světa a proměnil jeho obyvatelstvo v hordu potácejících se zombie, které mají v oblibě maso.
 

Závan smrti

Když vysokoškolačka (Emily Blunt) potřebuje na Vánoce domů, může jet buďto autobusem, a nebo se spolehnout na podívínského spolužáka (Ashton Holmes) s automobilem. Ten ale nečekaně sjede z dálnice s tím, že to vezme zkratkou. Po střetu s jiným vozem ovšem skončí oba spolužáci napůl zasypáni sněhem, venku je mínus 30°C a v okolí nehody se začnou objevovat podivné osoby a dít podivné věci... ....

 

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Tim Burton a Johnny Depp. Dva legendární talenty opět spolu. Režisér a hvězda pěti pozoruhodných filmů (Střihoruký Edward nebo Karlík a továrna na čokoládu) vytvořili šestý, jako břitva ostrý thriller podle brilantního muzikálu Stephena Sondheima. Příběh londýnského holiče, který nese v srdci pomstu a v ruce břitvu, obsahuje vše: krev, záhadu, romanci, vtip, skvělou hudbu a dokonalý styl výpravy. Sweeneyho spolupachatelku hraje Helena Bonham Carter a v roli obětí uvidíte Alana Rickmana a Sachu Barona Cohena.
Nepotřebujete oholit? Sweeney čeká.
Zajímavost: Muzikál Sweeney Todd slavil úspěchy na Broadwayi, kde byl premiérově uveden v roce 1979, v jedné z rolí se objevila Angela Lansbury alias Jessica Fletcherová.
 

ghodt rider

Ghost Rider je filmovou adaptací marvelovského komiksu o motocyklovém kaskadérovi jménem Johnny Blaze (Nicolas Cage), obyčejném muži, který chce zachránit svého otce před jistou smrtí, čehož zneužije Satan a nabídne mu nevýhodnou výměnu zachrání otce, ale Blaze se bude muset stát jeho sluhou. Kaskadér se tak stane Ghost Riderem, démonem, jenž každou noc vyráží na temném hořícím motocyklu vykonávat přání vládce pekel. Jenže Blaze se dokáže Satanovi vzepřít a svou nadpřirozenou moc použije v boji proti zlu...
 

Převtělená

Benjamin, Hannah a šestnáctiletá dcera Samantha tvoří šťastnou rodinu. Hannah ale cítí, že její dcera prochází krizí a rozhodne se s ní na pár dní odjet. Během cesty dojde k nehodě a Benjamin musí náhle čelit velké tragédii: jeho žena i dcera upadly do těžkého kómatu. Hannah nabývá vědomí jen na okamžik, kdy naposledy stiskne ruku své dcery, která právě otevírá oči. Poté Hannah umírá. Benjamin, zdrcený ztrátou své ženy a šťastný, že jeho dcera je naživu, postupně nabývá dojmu, že duch Hannah vstoupil do Samantina těla.

 

 

 

 

zatmění

Tři zcela odlišní lidé, kteří spěchají za svými záležitostmi, jsou nečekaně uvězněni ve výtahu. To, co zprvu vypadalo pouze jako nevinná nehoda, se záhy mění v noční můru… V uzavřeném prostoru se totiž rozehraje nervy drásající boj o přežití!

 

 

 

Démon pomsty: Krvavá lázeň

Krvavý svár mezi rodinami Hatfi eldových a McCoyových zuří již celá desetiletí. Teď se však chýlí k hroznému konci. Jodie Hatfieldová se totiž zamilovala do Rickyho McCoye. Její dva bratři se rozhodnou vztah násilím ukončit, ale omylem při tom zaviní smrt Rickyho malé sestřičky. Ricky nedbá varování samotného Eda Harleyho (Lance Henriksen - DÉMON POMSTY, VETŘELEC vs. PREDÁTOR) a žádá Pumpkinheada - legendárního démona pomsty, aby mu pomohl s odvetou, která by jednou provždy vymazala rodinu Hatfieldových ze zemského povrchu. Krveprolití začíná… Pumpkinhead vraždí všechno, co mu přijde do cesty a jedna věc se zdá jasná: svatba se tu uskuteční jedině přes jeho mrtvolu.
Žádné komentáře

oko

Když operatér Wag dovolí dívce sundat obvazy, začíná Mun znovu objevovat svět kolem sebe: svou tvář v zrcadle, předměty, lidi kolem sebe. Zároveň však zděšeně zjišťuje, že se z pozvolna se rozptylující mlhy vynořují i věci, které nevidí nikdo jiný než ona: stínové přízraky a události, jejichž smysl jí uniká a které ji stále trýznivěji pronásledují. Zdá se, že se scházejí všude tam, kde má někdo zemřít. Munin svět se mění v mučivou, nepochopitelnou noční můru. Když se Mun vrátí z kliniky domů, babička a sestra vše přičítají šoku z nové situace. Zprvu si to myslí také operatérův mladý synovec, psycholog Lo, který měl dívce původně pomoci adaptovat se na její "nový" smysl a který se do ní zamiloval.
Mun ho však přesvědčí, že její problémy souvisejí s osobou neznámého dárce, který jí předal své přízraky a traumata. Stopa dívku a Loa zavede do thajského Bangkoku, kde vyhledají matku mladé ženy, jež spáchala sebevraždu a jejíž oči teď Mun nosí. Mun cítí, že je na dosah odhalení démonů cizí minulosti. Postačí, když znovu prožije tragické okamžiky ze života nešťastné vesničanky Ling Chiu Wai, aby získala právo na vlastní pohled na svět?
Žádné komentáře

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář